onsdag 6. mars 2013

Alle gode krefter

E og As bestemor, min beste svigermor og min manns mamma har kreft. I morra starter hun cellegiftkuren. Av alle mine krefter ønsker jeg at kuren virker og at bivirkningene blir små. Måtte alle verdens gode krefter gå sammen mot denne vonde kreften!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Inger-Lise sa...

Hei.
Takk for fine hilsen hos meg. Jeg sender masse stryrkeklemmer og gode krefter til deg og familien din. Håper svigermoren din slipper unna vonde bivirkninger og responderer godt på behandlingen. Det er mye styrke i positive tanker, både for dere og henne.
Da mamma hadde sine første runder med cellegift/stråling skaffet jeg to barnebøker som handler om cellegift og stråling. "Kemomannen Kasper" og "Eugen og den ekle kulen". Begge kan skaffes hos kreftforeningen, finner du dem ikke i nettbutikken til barnekreftforeningen send de en mail. Legene på kreftsenteret kan også skaffe de, litt avhengig av hvor hun skal behandles. Bøkene er fine og ikke triste. De er egentlig fine å lese for voksne som skal prate med og forklare dette vanskelige tema til barn!

Alle gode tanker til deg. Håper du og familien din får en god helg, og at vårsola gir litt ekstra krefter.
Stor klem