søndag 6. februar 2011

Verdens beste 3-åring

For nøyaktig tre år siden skjønte vi at noe var på gang, og ringte til de kommende besteforeldre for å komme å være barnevakt for storesøster E. Da vi kom bort på sykehuset åpnet den automatiske døra inn til legevakta seg ikke, og jeg husker jeg nokså panisk prøvde å bake på vinduet. Heldigvis var det en ventende pasient som fikk noen til å åpne døra. Jeg var litt eplekjekk, og trodde jeg skulle klare å komme meg opp på føden for egen maskin, men etter å ha stoppet med veer hver meter nede i kjelleren, fant pappaen ut at dét ikke ville gå fort nok, og fant en rullestol.

Da vi kom inn på føden, ble vi møtt av en velkjent jordmor som hadde fulgt både denne og den forrige graviditeten, og det jeg lurte på da, var hvordan det gikk med min venninne vi hadde fått melding fra noen timer før. Selvfølgelig fikk vi ikke vite mer enn at det var bra, men vi møttes dagen etter med hver vår tulle.

Vår lille A hadde hastverk, og vi hadde en grei og "lett" fødsel. Og jammen fikk vi ei grei og lettvind frøken.

Tre år, lille venn! Du skravler og synger dagen lang, og flørter deg gjennom livet! Du elsker oppmerksomhet og er full av spillopper og morsomme vitser. Du har et imponerende ordforråd og høy sosial intelligens. Du lar deg ikke plukke på nesa. Du setter opp en uskyldig mine og vrir deg unna ubehageligheter og krangel på magisk vis... Verdens beste A, gratulerer med tre-årsdagen om få timer.

Ingen kommentarer: